12 Mart 2021, 16:25 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | new york times'ın kekleri new york times'ın kekleri amerika'daki en meşhur kek fırınının ismi Magnolia Bakery. magnolia bakery'nin ünlü kek tarifi de aşağıda. kek hamuru için: bir paket margarin (oda sıcaklığında) 2 su bardağı toz şeker 4 büyük yumurta 3 su bardağından biraz az un 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı süt 2 çay kaşığı vanilya kreması için: bir paket margarin 8 su bardağı pudra şekeri 1/2 su bardağı süt 2 çay kaşığı vanilya 1. fırını 175C'ye ısıtın. kağıt kek kalıplarını yağlayın. altlarına yağlı kağt serin(veya tepsiyi yağlayın) 2.keki yapmak için:geniş bir kaba margarini koyun ve mixerle orta hızda karıştırın. şekeri ekleyip 3 dk. daha karıştırın. yumurtaları teker teker (karıştırmaya devam ederek) ekleyin. un, süt ve vanilyayı ekleyip özleşene kadar karıştırın. hamuru kalıplara paylaştırın. 20-25 dk. pişirin. 10dk. soğutun. 3. kreması için:yağı geniş bir kaba koyun. 4 su bardağı şeker, süt ve vanilyayı ekleyip karıştırın. şekerin geri kalan kısmını krema dilediğiniz kıvama gelinceye kadar ekleyin. (hepsi gerekmeyebilir) dilerseniz birkaç damla gıda boyası ekleyin. keklerin üzerini kremayla süsleyin. | |
|
Etiketler |
new york times'ın kekleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
New York Times Hayran Kaldi | Feronia | Sinema Dünyası | 0 | 09 Ekim 2011 11:29 |
The New York Times : Türkiye'nin Güç Gösterisi | JB | Haber Arşivi | 0 | 19 Ocak 2011 19:05 |