Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
• 5 adet yumurta,
• 1/2 su bardağı Hindistan cevizi sütü,
• 1/4 su bardağı bal,
• 1 yemek kaşığı vanilya özü,
• 1/4 su bardağı Hindistan cevizi yağı,
• 3/4 su bardağı Hindistan cevizi unu,
• 1/2 su bardağı badem unu,
• 2 çay kaşığı kabartma tozu,
• 1 çay kaşığı deniz tuzu,
• 3/4 su bardağı elma sosu ya da 1/2 su bardağı elma suyu
Nasıl yapılır;
İlk olarak fırını 175 dereceye ayarlayıp önceden ısıtarak başlayın. Bu, ekmeğin daha hoş ve lezzetli olmasını sağlayacak.
Daha sonra, tüm malzemeleri bir blender’a koymanız gerekiyor. Glutensiz Hindistan cevizli ekmeği hazırlarken, rafine şeker içermediğini fark edeceksiniz. Tatlı tadını ona bal veriyor.
Ardından hazırladığınız hamuru bir fırın kabına alıp 45-50 dakika fırında pişirin. Fırından çıktığında, batırdığınız bıçak temiz çıkmalı. Herkesin fırını farklı olduğu için, 40 dakika geçtikten sonra ekmeğinizi kontrol etmenizi öneririm.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.