![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimiçi ![]() ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Kül çöreği tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 kilogram un Su Tuz Ceviz veya peynir Hazırlanışı Unu, su ve tuz ile yoğurarak bir hamur elde edin. Daha sonra yufka şeklinde açın. 4-5 adet yufkayı üst üste yerleştirin. Eğer isterseniz bu katların arasına ceviz veye peynir ekleyebilirsiniz. Kenarları hava almayacak şekilde somun ekmeği haline getirip fırına verin. Şimdiden afiyet olsun... alıntı | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
corek, kül, tarif |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kahramanmaraş Çöreği | Seyra | Yöresel Yemekler | 0 | 22 Eylül 2014 22:01 |
Abaza Çöreği Tarifi | Zen | Hamur İşleri | 0 | 04 Şubat 2013 15:03 |
Paskalya Çöreği | N999 | Hamur İşleri | 0 | 04 Nisan 2012 13:46 |
Amasya Çöreği | Kralice | Hamur İşleri | 1 | 12 Mart 2009 18:52 |
Paskalya Çöreği | Kralice | Hamur İşleri | 1 | 12 Mart 2009 18:42 |