27 Nisan 2016, 15:16 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Parmesanlı zeytin topları Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 100 g un 60 g tereyağı 30 g rendelenmiş parmesan peyniri 2 yemek kaşığı soğuk su 10-12 çekirdeksiz kokteyl yeşil zeytin Hazırlanışı: Un ve tereyağını parmak uçlarınızla ufalayarak yoğurun. Parmesan peyniri ve soğuk suyu ekleyerek hamur kıvamına gelene kadar yoğurmaya devam edin. Hamuru streç filme sarıp buzdolabında 20 dakika dinlendirin. Dinlenen hamuru dolaptan çıkartın. Küçük parçalar koparıp elinizle inceltin. Ortalarına birer zeytin koyun ve yuvarlayarak kapatın. Hamurları yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine dizin. Tekrar buzdolabına alıp 15 dakika daha bekletin. önceden ısıtılmış 220 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar 10-15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
__________________ Meğer candan öte bir can daha varmış.. Ve onun adı evlatmış.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
Etiketler |
hamur isi, parmesanli zeytin toplari, parmesanli zeytin toplari tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Parmesanlı Midye Tarifi | PySSyCaT | Deniz Ürünleri | 1 | 21 Mart 2016 13:37 |
Parmesanlı tavuk dilimleri | Zen | Tavuk Yemekleri | 0 | 07 Haziran 2013 11:42 |
Parmesanlı Lezzet Bombası | Liaaa | Yemek Tarifleri | 0 | 13 Temmuz 2012 13:14 |
Parmesanlı Domates Sosu | N999 | Soslar | 0 | 04 Nisan 2012 10:26 |