14 Ocak 2015, 02:24 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ot Lalangası Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ot Lalangası Malzemeleri 1 adet kuru soğan 1 bağ maydanoz 1 bağ dereotu 2-3 dal taze soğan 1 bağ gelincik otu 1 bağ radika 1 bağ ısırgan 1 bağ arapsaçı 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz 2-3 kaşık un 1 su bardağı zeytinyağı – kızartmak için Sunum için Malzemeler Süzme yoğurt Kızarmış ekmek Kuru soğanı çok küçük doğrayın, çukur bir kaba alın. Tüm otları yıkayın, kurulayın ve ince ince kıyın, soğana karıştırın. Geniş yüzeyli bir tavayı harlı ateşte kızdırın, içerisine kızartmak için olan zeytinyağını koyun. Hazırladığınız harçtan yumurta kadar alın, elde mümkün olduğunca inceltin, daire şeklini verin. Böylece otlu hamurlar hazırlayın, hazırladığınız yassı yuvarlak hamurları kızgın yağda kızartın. Kızaranları kâğıt havlu üzerine çıkartın. Yanında yoğurt ve kızarmış ekmek ile birlikte servis edin. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | |
|
Etiketler |
lalangası, ot |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |