05 Kasım 2014, 20:07 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cincile Böreği Tarifi (Resimli) Cincile Böreği Tarifi (Resimli) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Cincile Böreği Yapılışı Öncelikle iç harç için sıvıyağda çok küçük doğranmış kuşbaşı kuzu etini harlı ateşte kavurun. Suyunu bırakmasına yakın küp doğranmış mantar ve soğanı ilave edin. Suyunu bırakıp çekene kadar ağır ateşte pişirin. Tuz ve karabiberi ilave edip soğumaya bırakın. Diğer tarafta sıvıyağ, yumurta ve sütü bir kasede iyice çırpın. Yufkaları ortadan ikiye kesin ve 10 parça yufka elde edin. 5 parça yufkanın arasına yumurtalı karışımdan sürerek üst üste tepsiye yayın. Tam orta kısmına hazırladığınız etli harcı yayın. Kalan yufkaları aralarına tekrar yumurtalı karışımdan sürerek üst üste yayın. Kalan yumurtalı harcı yufkaların üzerine boşaltın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin. Ilındıktan sonra dilimleyerek servis yapın. Alıntıdır. | |
|
Etiketler |
böreği, cincile, resimli, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Boşnak Böreği Tarifi (Resimli) | Violent | Hamur İşleri | 1 | 05 Kasım 2014 21:31 |
Bardak Böreği Tarifi (Resimli) | Violent | Hamur İşleri | 3 | 05 Kasım 2014 21:03 |
Açma Kol Böreği Tarifi (Resimli) | Violent | Hamur İşleri | 0 | 05 Kasım 2014 19:47 |
Abaza Böreği Tarifi (Resimli) | Violent | Hamur İşleri | 0 | 05 Kasım 2014 19:45 |
Makarna Böreği Tarifi Resimli | AnqeL | Hamur İşleri | 0 | 31 Mart 2012 23:52 |