26 Mayıs 2013, 19:47 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Limonlu Tereyağlı Bisküvi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Limonlu Tereyağlı Bisküvi Yapılışı TEREYAĞI, tozşeker ve rendelenmiş limon kabuğunu, tozşeker eriyene dek yoğurun. Limonlu votkayı ekleyip, karıştırın. Üzerine unu eleyin ve yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamuru rulo şekline getirip, elinizle yuvarlayın. Silindir şeklindeki hamuru, yağlı kağıt üzerine alın. 1'er cm kalınlığında dilimleyin. Elinizle hafifçe üzerlerine bastırın. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında, pembeleşene kadar pişirin. Üzerine pudraşekeri ve toz karanfil serpin. Bisküvileri tepsinin içinde soğutup, servis yapın. | |
|
Etiketler |
bisküvi, limonlu, tereyağlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Jambon ve Tereyağlı Kuşkonmaz | Zen | Et Yemekleri | 0 | 03 Şubat 2013 12:08 |
Tereyağlı Humus | N999 | Yemek Tarifleri | 0 | 07 Şubat 2012 23:18 |
Tereyağlı kuymak (osmaniye) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:18 |
Tereyağlı Havuç Garnitürü | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:24 |
Tereyağlı Ekmek | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 26 Aralık 2009 05:05 |