23 Nisan 2010, 13:18 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Sarımsaklı Ekmek Malzemeler, 5 dilim bayat ekmek 3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağı (yumuşamış) Damak tadınıza göre kekik, kırmızı toz biber Hazırlanışı, Sarımsakların kabuğunu soyup havanda ezin. Tereyağı, kekik, toz biber ve sarımsağı karıştırın. Ekmek dilimlerinin üzerine sarımsaklı karışımı sürün. Fırın tepsisine pişirme kâğıdı serin. Ekmekleri tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 7-8 dakika pişirin. Öneri: Damak tadınıza uygunsa ekmeklerin üzerine kaşar peyniri rendesi serpebilirsiniz. Afiyet olsun | |
|
Etiketler |
ekmek, sarımsaklı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Malatya'da soğuk hava ekmek fırınını dondurdu! Ekmek almak için şehir merkezine gidiyorlar | CORDON BLEU | Güncel ve Son Dakika Haberler | 0 | 26 Ocak 2023 19:20 |
Ekmek Üstü Sarımsaklı Şiş Köfte | Liaaa | Kebaplar Köfteler | 0 | 12 Nisan 2012 02:30 |
Sarımsaklı çıtır ekmek | Feronia | Yemek Tarifleri | 0 | 30 Ekim 2011 12:23 |
Sarımsaklı Tavuk | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 04 Ekim 2010 04:12 |
Sarımsaklı Ekmek | YapraK | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 09 Şubat 2010 17:54 |