IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kapıkule ve Hamzabeyli Gümrük Kapısı'nda TIR kuyruğu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/693461-kapikule-ve-hamzabeyli-gumruk-kapisinda-tir-kuyrugu.html)

Lucifer 25 Mayıs 2015 12:05

Kapıkule ve Hamzabeyli Gümrük Kapısı'nda TIR kuyruğu
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Avrupa'ya açılan Kapıkule ve Hamzabeyli gümrük kapılarında TIR kuyruğu oluştu. Yetkililerden alınan bilgiye göre, Bulgaristan'daki Kapitan Andreevo Gümrük Kapısı'ndaki rüşvet operasyonu dolayısıyla oluşan personel açığı ve bazı TIRların T1 transit geçiş evraklarıyla ilgili yeniden beyanname hazırlaması ve muayene işlemleri yoğunluğa neden oldu.

TIR ŞOFÖRLERİ BEKLİYOR
Bu arada, Bulgar gümrüğünün geçişlerde aldığı ücreti kredi kartı ile tahsil etmeye başlaması da sıkıntı oluşturdu. Kredi kartı olmayan sürücülerin, ücretleri gümrüğe yakın bir yerdeki banka şubesine yatırarak makbuzunu görevlilere vermesi de işlemlerin uzamasına yol açtı. Ürünlerini yurt dışındaki adreslerine pazartesi günü teslim etmek isteyen TIR şoförlerinin bekleyişi sürüyor. Yetkililer, şoförlerin yurt dışına çıkış için İpsala Gümrük Kapısı'nı da kullanabileceğini kaydetti.

TÜRKİYE'YE GİRİŞTE SORUN YOK
TIR şoförü İsmail Türk, gazetecilere yaptığı açıklamada, TIR kuyruğunun Kapitan Andreevo Gümrük Kapısı'ndan kaynaklandığını söyledi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk