IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Battaniyeye sarılı halde ceset bulundu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/690360-battaniyeye-sarili-halde-ceset-bulundu.html)

AngeL 27 Mart 2015 12:57

Battaniyeye sarılı halde ceset bulundu
 
Ağrı’da bir evin kilerinde, battaniyeye sarılı vaziyette erkek cesedi bulundu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İHA
Ağrı 100. Yıl Mahallesi’nde Muzaffer Baban isimli şahsa ait evin kilerinde, battaniyeye sarılı bir erkek cesedi bulundu. Ceset akşam saatlerinde evin kilerine giden Muzaffer Baban’ın 12 yaşındaki kızı tarafından battaniyeye sarılı bir şekilde duvar dibinde fark edildi. Kızın cesedi gördükten sonra çığlık atması üzerine aile bireylerinin kızın yanına geldiği ve durumu emniyet güçlerine bildirdiği ifade edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ve geniş güvenlik önlemleri alan emniyet güçleri, savcı olay yerine gelene kadar cesede kimseyi yaklaştırmadı.





Battaniyeye sarılı cesedi bulan 12 yaşındaki kız ve aile bireyleri ifade vermek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Cesedin 25 yaşındaki 2 çocuk babası Beytullah Altay’a ait olduğu iddia edildi. Altay’ın, dün akşam saatlerinde ekmek almak üzere evden ayrıldığı ve bir daha geri dönmediği belirtildi. Ceset, gerekli incelemelerin yapılması için Ağrı Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk