IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Uçurumun kenarında nefes kesen yolculuk (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/553992-ucurumun-kenarinda-nefes-kesen-yolculuk.html)

Violent 19 Kasım 2013 10:46

Uçurumun kenarında nefes kesen yolculuk
 
Himalayalar üzerinde seyahat eden bir grup dağcı, dünyanın en ölümcül yollarından birindeki tehlikeli seyahatlerini kameraya kaydetti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Dik uçurum ve yol üzerindeki bir şelale eşsiz görüntüler oluşturdu.

Hindistan'da bulunan 6 bin 400 metre yükseklikteki Kishtwar Kailash dağına tırmanmak için yola çıkan İngiliz dağcı Mick Fowler ve beraberindekiler, minibüsle yüzlerce metre yükseklikteki dağ yolunu kullandı. Dağın bir yamacına paralel olarak açılan yol, hem dar oluşu, hem de dik uçurumların varlığıyla dünyanın en tehlikeli yollarından biri olarak görülüyor.

Killar ve Kishtwar arasında kayaların içine oyulmuş haldeki daracık yoldan ilerlemeye çalışan dağcılar, minibüsün penceresinden büyüleyici güzellikteki manzarayı kameraya aldı. Fowler ve beraberindekileri taşıyan minibüs, dağ yolunun üzerinden akan bir şelalenin de içinden geçti. Şelaleden akan suyun minibüse girmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Hindistan'da her yıl tehlikeli dağ yollarında meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda insan hayatını kaybediyor.


Sabah


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk