03 Eylül 2013, 09:16 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ünlüler et sever Ünlü isimler; son yıllarda sayıları artan steak house'ların müdavimleri arasında. Günaydın Steak House'un sahibi Cüneyt Asan; ünlülerin 'dry aged' yöntemiyle dinlendirilmiş etleri çok beğendiklerini söyledi. ERBİL'E ET OLSUN YETER! Orhan Gencebay ve Demet Akalın bonfile, Gamze Özçelik dana pirzola, Hande Yener ve Nükhet Duru ise 'lokum' denen ince kesilmiş bonfileyi tercih ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ'nun vazgeçilmezi ise Kobe eti. Bu et; Japonya'nın Wagyu bölgesinde yetişen ve sürekli masaj yapılan danalardan elde ediliyor. Çağatay Ulusoy; Rib Eye Steak seviyor. Bülent Ersoy ise antrikotu tek geçiyor. Mehmet Ali Erbil ise T-Bone, antrikot, lokum ve Dallas steak'i aynı oranda seviyor
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
sever, ünlüler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
***ahh şu ünlüler***=)) | UnyE | Komedi ve Mizah | 0 | 22 Nisan 2007 23:01 |