IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Temmuz 2013, 12:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
150 yıllık İtalyan firmayı Tadelle aldı




Tadelle ve Sarelle markalarının sahibi Toksöz Grubu, 150 yılı aşkın geçmişi ile İtalya'nın en köklü markalarından Pernigotti’nin tamamını Fratelli Averna’dan satın aldı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Pernigotti Avrupa'da fındıklı çikolataları ve dondurmaları ile biliniyor.

Toksöz Grup Sanset Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Toksöz, grup olarak, ünlü Pernigotti markasını satın almaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti. "Bu bizim ilk yurtdışı satın almamız" diyen Toksöz, şunları anlattı:

"Grubumuz, çikolata, nugat ve dondurmada dünya çapında tanınan bir marka olan Pernigotti’nin yurtdışındaki gücünü de arkasına alarak daha da güçlenecek ve Avrupa başta olmak üzere, dünyada yeni pazarlarda varlığını gösterecek. Pernigotti yüzde 100 doğal ürünlerle şirketimizin yurtdışında parlayan yıldızı olacak. Pernigotti’yi hem Türk pazarına hem de önemli ülkelere tanıtacağız."

Averna Grup Yönetim Kurulu Başkanı Francesco M. Claudio Averna da "Toksöz Grubu, şirketin büyümesine katkıda bulunacak. Gıda şirketi Sanset’in tecrübesine dayanarak, Pernigotti’nin İtalya, Türkiye ve uluslararası pazarlarda büyüyeceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Toksöz Grup Türkiye'de Tadelle, Sarelle ve L’era Fresca markalarıyla gıda sektöründe, Sanovel markasıyla da ilaç sektöründe faaliyet gösteriyor.

Pernigotti 5 nesildir üretiliyor
İtalya’nın geleneksel ve tarihi markası olan Pernigotti, 5 nesildir Averna ailesi tarafından yönetilen Fratelli Averna’nın markalarından bir tanesi. Novi Ligure’de 150 kişiye yakın bir kadronun üretimi gerçekleştirdiği Pernigotti, tarihi bir öneme sahip ve fındıklı çikolata, nugat ve dondurmaları ile tanınıyor. Ağırlıklı olarak yerel piyasalara odaklanan Pernigotti, Almanya, Amerika, Latin Amerika ve Çin’de büyümeye devam ediyor. Yıllık yaklaşık 75 milyon Euro ciro elde eden Pernigotti’nin, satış gelirlerinin yüzde 55'ini çikolata ve şekerleme, yüzde 45’ini dondurma oluşturuyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan
 

Etiketler
150, aldı, firmayı, tadelle, İtalyan, yıllık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dizi Oyuncusu Yapımcı Firmayı Dize Getirdi! Zen Yerli Diziler 0 22 Mayıs 2013 18:34
400 Yıllık Mezardan 100 Yıllık Saat Afrodit Esrarengiz Olaylar 1 14 Aralık 2011 23:09
Sonunda 15 yıllık intikamını aldı Lucifer Haber Arşivi 1 03 Mart 2010 11:49