IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2012, 21:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Folklor hocasından ahlaksız teklif




Halk oyunları hocası olarak görev yapan 51 yaşındaki Z.A. hakkında taciz iddiası.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde halk oyunları hocası olarak görev yapan 51 yaşındaki Z.A., 19 yaşındaki lise öğrencisi Z.K.'yı taciz ettiği iddiasıyla 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.
15 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Lise öğrencisi T.A., iddiaya göre 2010 yılı aralık ayında Folklor hocası olan Z.A.'nın kendisini yemeğe davet edip taciz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Bunun üzerine cumhuriyet savcısı tarafından ifadesi alınan Z.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, hakkında cinsel istismar suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
"TACİZ ETMEDİM"

Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Z.A., öğrencisinin kendisine iftira attığını ileri sürdü. Evli ve 1 çocuk babası olan Z.A., genç kızı uygunsuz davranışları nedeniyle ekipten çıkardığını söyleyerek, iftiraya uğradığını ileri sürdü. Folklor hocası Z.A., "Diğer arkadaşlarıyla ekip başı olmak için yarışıyordu. Uygunsuz hareketleri nedeniyle ekiple ilişkisini kestim. T.A., birkaç gün sonra kuruma giderek ekibi kendisinin çalıştırmak istediğini söylemiş. Ardından da arkadaşlarıyla birlikte bana mesaj atıp tehdit etti. Ben de kendileri hakkında suç duyurusunda bulundum. Bunun üzerine bana böyle bir iftirada bulunuyor. Kendisiyle yemeğe gitmedim ve taciz etmedim" diye konuştu.


"DOST HAYATI YAŞAMAYI TEKLİF ETTİ"

Duruşmaya katılan ve olay tarihinde 17 yaşında olan T.A., sanığın yalan söylediğini ileri sürdü. Lise son sınıfta okurken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi bünyesindeki halk oyunları ekibinde görev aldığını söyleyen T.A., "Beni ekip başı yapacağını, üniversitenin konservatuarına yerleştireceğini söylüyordu. Ancak üniversitede 2 yıl erkek arkadaşımın olmaması gerektiğini ve onunla dost hayatı yaşamam gerektiğini söylüyordu" dedi.
Sanık Z.A.'nın bir akşam kendisini yemeğe davet ettiğini ileri süren T.A., "Benimle son zamanlarda çok ilgileniyordu. Atakum ilçesinde yemeğe davet etti. Yemekten sonra sahilde yürüme teklifinde bulundu. Bir süre yürüdükten sonra oturduk. Bu sırada beni öpmek istediğini söyledi. Tepki gösterdim. Sonra elini omuzuma atıp taciz etmek istedi. Kendisine engel oldum. Davranışlarından rahatsız oldum" diye konuştu.
Mahkeme, sanığın tutuksuz yargılanmasının devamına karar verip tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
 

Etiketler
ahlaksız, folklor, hocasından, teklif


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ahlaksız teklif Seth Haber Arşivi 0 12 Ekim 2014 19:01
Ağca'ya ahlaksız teklif! Feronia Haber Arşivi 1 28 Ocak 2010 14:07
Elvan'a ahlaksız teklif ! Dilara Haber Arşivi 0 05 Eylül 2008 14:13