IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 14 Temmuz 2009, 13:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tavuğa Tecavüz Ederken Basıldı !




İnanılmaz ama kümeste tavuğa tecavüz ederken basıldı, savcı karşına çıktı. İşte o ilginç tecavüz olayı;
Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde 31 yaşındaki M.C, kümeste tavuğa tecavüz ederken sahibi tarafından suçüstü yakalandı. Tavuğun telef olduğu olaydan sonra gözaltına alınan M.c., bir anlık hislerinin kurbanı olduğunu söyledi.

Osman Gazi Mahallesi’nde F.D.'ye ait bahçedeki kümese giren M.C., tavuklardan birine tecavüz etti. Tavukların kaçışması ve gelen sesler üzerine endişelenen F.D., kümesi girdiğinde sapık M.C.'yi suçüstü yakaladı. F.D., panik içinde elbiselerini toparlayıp kaçmaya çalışan sapığı, komşularının da yardımıyla etkisiz hale getirirken, tavuğun ise telef olduğu anlaşıldı.

Polis merkezine teslim edilen M.C., ifadesinde bir anlık hislerinin kurbanı olduğunu söyledi. Hakkında ‘Hayvana kötü muamele’ suçundan işlem yapılan M.C., Türk Ceza Kanunu’nda hayvanlara yönelik cinsel istismar suçu bulunmadığından ifadesinden sonra Cumhuyiyet Savcılığı’nın talimatıyla serbest bırakıldı.

F.D. ise tavuğunun telef olduğunu belirterek, M.C.'nin cezalandırılana kadar şikayetinden vazgeçmeyeceğini, hakkını arayacağını söyledi.


İnternethaber


Bu kadar mı sapıttınız be adam !

 

 

Etiketler
basildi, ederken, tavuga, tecavuz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tavuğa Tecavüz Ederken Yakalandı! ELa__ Asparagas Medya 12 07 Temmuz 2014 15:00
73 yaşındaki dede, keçiye tecavüz ederken basıldı!!! Candy Esrarengiz Olaylar 3 24 Mayıs 2010 16:58

×