IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2017, 12:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
11 Mayıs Akrep Dolunayı Kundalını Enerjisi Uyanış & Yapılanma




Hint astrolojisinde Akrep “Vrishchika” Bir su burcu olarak akmak ister fakat aynı zamanda sabit olduğu için durağan olması tehlikesi vardır. Zorlu ve gizemlidir. Vrishchika da Vasuki Narga’nın kuyruğu ve başı olan Ketu güçlü Rahu zayıftır. Yılanın kuyruğuyla suyu çalkalaması gibi, Vrishchika’da duygularımızı çalkalar. Vrishchika sembolü bir delikte yaşayan ve kuyruğuyla sokabilen bir yaratık olan Akreptir. Yok edebilen ya da aydınlanmaya götürebilen Kundalini enerjisine sahiptir. Vrishchika’yı MARS yönetir. Zenginlik cesaret ve dünyevi zorlukları aşabilme gücü verir. Dolunay Hint Astrolojisinde ki adıyla Vrishchika da ‘’Akrep’’ Vasuki Narga’nın kuyruğu ve başı olan Ketu güçlüdür. Bu enerjide dolunayın zorlayıcı etkilerinin yanısıra dönüşüm yenilenme arınma ve yeniden yapılanmaları beraberinde getireceğinin göstergesidir.

Her birimiz ruhlarımızda Meleğimizi ve Şeytanımızı barındırırız. Meleğimiz doğduğumuz anda Güneş’in içinde bulunduğu burcumuzdur. Şeytanımız ise Güneş burcumuzun tam karşısında bulunan ‘’Örneğin Güneş burcumuz Koç ise =Karşıt burcumuz Terazi’’olacaktır. Yani Şeytanımız zayıflıklarımız kendimizi geliştirmemiz gereken yönlerimizin göstermesi. Şimdi bizlere düşen Akrep Dolunayının enerjisini nasıl değerlendireceğimizi seçmek kendi cennet ve cehennemimizi bu dünya da yapılandırmak olmalı. Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ile karanlıklarımızın ardından yeni bir dönem açılır hayatımızda. Kurak topraklar tekrar yeşerir acılardan öğrenilen bilgelik yansır yaşama. Bu doğrultuda insani değerler üzerinde buluşmalı olayları yaşadıklarımızı ve yaşattıklarımızı tek taraflı değerlendirmeden empati yaparak sorunlu her türlü ilişkimizi davranışımızı ardımızda bırakarak kendimizi geliştirebilir özümüzde ki iyiliği inancı ortaya koyarak yaşamımızda dünyamızda köklü değişimlerin başlangıcı için ilk adımı atabiliriz. Kendi cennetimizi yansıttığımızda yaşama iyilik halkası dönüşüm ve barışın da habercisi olacaktır her birimizin dünyasında. AKREP Dolunay enerjisini Tolstoy’un Herkes hep mutlu olmak ister, mutsuzluğu yaşamadan. Oysa düşünsene, hiç gece olmasaydı güneşin tadını çıkarır mıydı insan? Sözünde yola çıkarak değerlendirmek aradığımız cevapları bulmamıza da yardımcı olacaktır. Doğum haritalarımızda AKREP hangi eve denk geliyorsa o evi temsil eden konularda Kundalini gücünü Yüksek bilinç bilgi ve uyanışı deneyimleyebiliriz.

Burçlara yansımalarına gelince

KOÇ: 11 Mayıs’ta Akrep’te gerçekleşecek. Akrep Dolunayı ile ciddi konulara yoğunlaşabilir, Daha fazla ciddiyet gerektiren konular ile ilgilenebilirsiniz. Akrep Dolunay enerjisi ile var olan ilişkilerinizi derin bir analizden geçirebilir yüreğinizden gelen sesi can kulağı ile dinleyerek ilişkilerinizi daha iyi hale getirmek için mücadele etmeyi seçebilirsiniz. İlişkilerinde sorular yaşayan Koç’lar sizler de ilişkinizde başladığı ilk andan bugüne kadar olan zamanı gözden geçirecek birbirinizi anlamakta zorlandığınız konularda karşılıklı iletişimle tamam ya da devam kararı alabilirsiniz.

BOĞA: 11 Mayısta karşıt burcunuz Akrepte Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay ile İş hayatınızda sizi engelleyen zararı dokunan arka planda kalan kişiler gün yüzüne çıkacak. Dost diye bildiğiniz gerçek düşmanlarınızı tanıyacak ve hiç kimsenin yaptığının yanına kar kalmadığına tanıklık edeceksiniz. Yine bu sure içinde sorunlu bir ilişkinin içinde yer alan Boğa’lar eş yada sevgilinizin sizden sakladığı gerçeklerin ortaya çıkması ile şaşırabilirsiniz. Bu şaşkınlık gerçekleri görerek bitmesi gerekeni bitirip kendi yolunuzu doğru şekilde çizmenizi sağlayacak enerjileri getiriyor sizlere. İş ve özel yaşamınızda acı çekmenize neden olan gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Özellikle Evli Boğa’lar eşiniz kendi yakınlarından kaynaklanan sorunlar karşısında size karşı minnet duyarken zamanında fark edemedikleri içinde pişmanlık duyarak bunu tüm samimi duyguları ile ifade edecektir. Gökyüzü yorucu enerjilerinden sonra güçlendirip farkındalığınızı arttırıyor şimdi herkese hak ettiği gibi davranmalı keskin kararlar alıp uygulamaya geçmelisiniz.

İKİZLER: 11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Dolunay enerjisi iş ve özel yaşamınızda düşüncelerinizi netleştirecek ve sizler ağırlıklarınızdan sizi yoran enerjilerden uzaklaşabileceksiniz. İş hayatınızda Dolunayı takip eden 4 gün boyunca geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir ve tahammülünüzü zorlayacak anlayışsız iki yüzlü insanlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Şimdi duygularınızı kontrol altına almalı ve parlak zekanızı diplomatik yaklaşımlarınızla harmanlayarak hareket etmelisiniz. Bunu başardığınız anda çok sayıda projeyi tamamlayabilir zamanınız ve duygularınızla verimli olarak kazanabilirsiniz hem maddi hem manevi olarak.

YENGEÇ: 11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Akrep Dolunayı ile daha yaratıcı hissedeceksiniz ve hissettiğiniz sevgiyi paylaşmak arzunuz yükselecek. Sevdiğiniz insanlara daha yakınlaşabilir veya gerçek anlamda duygu bağınızın olmadığını düşündüğünüz hissetmediğiniz birinden uzaklaşabilirsiniz. Yaratıcı projelerinizi bitirebilirsiniz. Duygusal olarak daha olumlu hissetseniz de, Bazen daha dramatik hissedebilirsiniz. Duygusal geçişlerinizi dengelemekte zorlanmanıza ve isyankar bir tutum içine girmenize neden olabilir. Özellikle aşk hayatınızla ilgili karamsarlığa kapılmamaya özen göstermeli pire için yorgan yakan davranışlar içine girmemelisiniz. Bu enerjiyi daha güçlü bir hale getirebilmek için meditasyon yapabilir ruhsal çalışmalara önem vererek kendinizi çok daha iyi hissedecek aktivitelerle ruhunuzun karanlık bağlarını çözebilirsiniz.

ASLAN: 11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek ailenizle sorunları halledebilir, duygularınıza daha fazla bağlanabilirsiniz ya da kendinizi dahili olarak güçlendirmek için çalışabilirsiniz. Duygusal olarak daha hassas daha güçlü hissedeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Akrep dolunayı ile duygu ve öfkenizi kontrol etmek oldukça güçtür sizlere tavsiyem kendinize ruhunuzun derinliklerine karanlık ve aydınlık yönlerinize yönelin ve sakinleşin. Her insanın bir iyi bir kötü tarafı vardır. Şimdi size düşen hangi yönünüzü güçlendireceğinizi seçmek olacaktır. Özellikle öfke patlamaları iş hayatınızda krizlere ve istenmeyen ayrılıklara neden olabilir dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise kalbinizden geçmeyen hiç bir duyguyu sözlerinize yansıtmamalı kırıcı bir tutum içinde olmamalısınız.

BAŞAK: 11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Akrep dolunayı ile Kalp ve zihin senkronize hale gelecektir sizler için. Ayrıca finansal anlamda kazançlı çıkacağınız iş birlikleri söz konusu olabilir ayrıntılara önem vermeniz ve tecrübe sahibi olduğunuz konularda dikkatli olmak kaydı ile önemli projelerin altından başarı ile kalkarak finansal olarak karlı çıkabilirsiniz. Akrep Dolunayı ile duygusal konular ve işinizle ilgili konularda sizin dışınızda yaşanacak gelişmelere ayak uydurmakta zorlanarak her şeyi bırakıp gitme arzunuz yükselebilir. Anlık kararlardan uzak durmalı ve olup biteni akılcı bir şekilde anlamak için sabırlı olmalısınız.

TERAZİ: 11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Finansal sorunları halledebilir, Mali bir sorunu ortadan kaldırabilir veya mali girişimlerle ilerleme kaydederek yeniden istikrar ve güvenden yararlanabilirsiniz. Akrep Dolunayı ile kendinizi kolayca sorgulayabilir, Başkalarının etkisinde daha çabuk kalabilirsiniz dikkatli olmalısınız. İşinizi daha iyi hale getirmek için araştırma yapabilir ve yoğun şekilde odaklanabilirsiniz. Hayata daha ciddi bir yaklaşımda bulunabilir ve daha iyi sonuçlar için dönüşüm planları üzerinde çalışabilirsiniz.

AKREP: 11 Mayısta burcunuzda Dolunay gerçekleşecek. Ektiğiniz şeyi biçtiğiniz Enerjiler söz konusu olacak sizler için. Ödüllendirilebilir ya da cezalandırılabilirsiniz ve tutkulu olduğun şeylerle ilerleme kaydedebilirsiniz, Ya da tembellik baştan sağma davranışlar önemsiz görme gibi konulardan dolayı gerilemeler ve gecikmeler yaşayabilirsiniz. Duygularınız da yükselebilir ve hissettiğiniz şeyler konusunda daha açık olabilirsiniz. Zorluklardan şikayet etmeyi bir tarafa bırakarak her şeyin aşılabilir olduğunun bilinci ile hareket edebilirseniz aleyhinize gelişen pek çok konuyu lehinize çevirebilirsiniz. Aşk ve iş hayatınız yeniden yapılanıyor ve bu kez MİMAR sizsiniz. İş arıyorsanız başvurularda bulunabilir devam eden bir işe sahipseniz zam terfi beklentilerinizi bu sure içinde gündeme getirebilirsiniz.

YAY: 11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Bu sizler için oldukça duygusal enerjiler ile dolu bir dolunay olabilir, Fakat hissettiklerinizi kendinize saklayabilirsiniz. Geçmişteki, bilinçaltı meselelerinize yönelebilir ve bu sizi yorgun düşüren engelleyen düşüncülerinizi tam anlamı ile zihninizden gönderebilirsiniz. Akrep Dolunayı ile tepeden tırnağa köklü bir değişimin başlangıç startını verebilirsiniz. Unutmayın RUH ne kadar sağlıklı ve dinginse zihin o kadar verimlidir. Akrep dolunayı ile Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir yarım kalan başkalarının sebep olduğu olaylar yüzünden kırık bir aşk hikayesi küllerinden yeniden doğabilir. Daha fazla çaba göstermeli sevginiz için mücadele etmelisiniz.

OĞLAK: 11 Mayıs’ta, Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Akrep Dolunayı ile arkadaşlarınızla sorunları çözebilir sorunlu ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. Geleceğinize daha fazla odaklanabilirsiniz. Akrep Dolunayı ile sevdiğiniz insanında destek ve öneri ile alışkanlıklarınızdan uzaklaşabilir ruhunuzu kendinizi yenileyecek deşarj olacak kişisel gelişime yönelik aktivitelerde yer alabilir uzun zamandır hırpalanmış psikolojinizi düzelterek yeni ve güçlü başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Uzun zamandır birliktelikleri devam eden Oğlak’lar Aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir yarım kalan bir aşk hikayesini mutlu sonla tamamlayabilirsiniz.

KOVA: 11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Tutkuların peşinden gitme arzunuz aksilik ve gecikmelere neden olabilir pervasızca davranmak sizlere pahalıya patlayabilir. Dolunay enerjisi ile geçmişe dayalı hukuksal sorunlar yaşayan Kova’lar kazanacağınızdan emin olduğunuz dava yada davalarınızda beklemediğiniz sonuçlar alınmasına neden olabilir. İş hayatınızda yükselen farkındalığınız ve ne yönde ilerleyeceğinizi belirleyebilmiş olmanın gücü ile kendiniz adına neyin doğru neyin daha iyi olduğunu ayırt edecek.

BALIK: 11 Mayısta Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Sorunlu bir ilişkinizi bitirebilir, İnandıklarınız hakkında tutkulu olabilirsiniz, ancak diğer insanların inançlarını da hesaba katmanız gerekir. Keskinlikle fikir ya da görüşlerinizin doğruluğu konusunda ısrar ya da baskı ilişkilerinizin bozulmasına neden olabilir. Akrep Dolunayı ile özel yaşamında sorunlar yaşayan kısa sure önce ilişkisi sonlanan ve bunun ağırlığını yaşayanlarınız geri dönüşler söz konusu olabilir. Herhangi bir pişmanlık ya da keş kelerin önüne geçmek için duygularınızı yok saymamalısınız. İş hayatınızda ise belirsizlikler netleşiyor uzun zamandır verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı finansal konularda zorlandınız. Şimdi hepsi ardınızda kalıyor ve iş hayatınızda köklü değişimler yeni kazançları beraberinde getiriyor. İş değişikliğine gidebilir ek bir işe başlayabilirsiniz. Son derece yoğun ve tempolu bu süreci akıllıca değerlendirmeli kendinizi geri planda tutmamalısınız.

Astrolog Şenay Yangel

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
11 mayıs, akrep, dolunay, enerjisi, kundalını, uyanış, yapılanma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yengeç Dolunayı ve Grand Gross Enerjisinin Yansımaları Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Ocak 2017 12:02
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:47
Hiç bulutlu havalarda dolunayı izledin mi? Düş Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 30 Mart 2011 01:59