IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2021, 20:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkek arkadaşının evinde ölü bulunan genç kızın son mesajı ortaya çıktı




Konya'da üniversite öğrencisi Havva Ç. (22), geçen pazar günü erkek arkadaşı Yusuf B.'nin (22) evinin banyosunda asılı olarak ölü bulundu. Genç kız, toprağa verilirken, erkek arkadaşı da ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olay günü evde olmadığını öne süren Yusuf B. "Gece bana ‘Bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?' mesajı atmış. Mesaj attım. Telefonu kapalıydı, iletilmedi. Akşam eve gittim. Kapı kilitliydi, banyo penceresinden içeri girdim. Doğal gaz borusuna asılı buldum" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Olay, 28 Şubat'ta saat 17.30 sıralarında Selahattin Eyyübi Mahallesi Divanı Kebir Sokak'ta meydana geldi. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokul öğrencisi Havva Ç., iddiaya göre sosyal medyadan tanıştığı erkek arkadaşı Necmettin Erbakan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Yusuf B.'nin evinin banyosunda ölü bulundu. İntihar ettiği öne sürülen Havva Ç., Ilgın ilçesi Harami Mahallesi'nde toprağa verildi. Gözaltına alınan erkek arkadaşı Yusuf B. de ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

'BU BENİ SON GÖRÜŞÜN OLSAYDI NE YAPARDIN' MESAJI
Havva Ç.’nin erkek arkadaşı Yusuf B. emniyetteki ifadesinde, genç kızın olaydan önce kendisine ‘Bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?' yazılı mesaj attığını belirterek,

"Havva ile sosyal medyadan tanıştık. Olaydan bir gün önce evime geldi. Olay günü akşam saatlerinde kuzenimle buluşmak için evden ayrıldım. Eve geri dönmedim. Gece saatlerinde bana ‘Bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?' mesajı atmış. Ben mesajı sabah saatlerinde gördüm. 'Ne biçim konuşuyorsun, ne demeye çalışıyorsun' diyerek mesaj attım. Telefonu kapalıydı ve mesaj iletilmedi. Sonra uyumaya devam ettim. Akşam saatlerinde eve gittim. Kapı kilitli olduğu için açamadım. Sonra banyo penceresinden içeri girdiğimde doğal gaz borusuna asılı buldum. Herhangi bir tartışmamız, sorunumuz yoktu’’ dediği öğrenildi.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Alt 04 Mart 2021, 03:03   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erkek arkadaşının evinde ölü bulunan genç kızın son mesajı ortaya çıktı




Bu olaylar cok Sk olmaya basladi sanki, bana mi oyle geliyor.
Gencecik kizlar ya otel odasinda, yada erkek arkadasinin evinde oluyorlar.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Arkadaşının evinde asılı bulunan Betül Özdemir'le ilgili yeni gelişme: Yeniden otopsi istendi NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 14 Şubat 2021 15:43
Arkadaşının evinde asılı bulunan Betül Özdemir'le ilgili yeni gelişme: Yeniden otopsi istendi NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 14 Şubat 2021 15:42
Cesedi bulunan genç kızın yüzünü köpekler parçaladı Risque Haber Arşivi 0 21 Aralık 2019 11:09
Genç kız ve Erkek arkadaşının son telefon konuşmalar PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 5 14 Kasım 2011 16:55