IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2021, 16:07   #1
Çevrimiçi
~ DerinSohbet.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şanlıurfa'da tarihi kilisede mangal yapan kebapçı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tarihi Germuş Kilisesi'nin içinde mangal yaptığı anları sosyal medyada paylaşan kebapçıya, tepki yağdı.

Şanlıurfa'nın Dağyanı Mahallesi'nde bulunan ve 19’uncu yüzyılda yapıldığı tahmin edilen Germuş Kilisesi, bir lokanta sahibinin mangal yapmasıyla gündeme geldi.

Kebapçı, sosyal medyada farkındalık oluşturmak için kilise içine mangal kurdu.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI
Bir süre yöreye özgü ciğer kebabını pişirip yanında bulunan kişilere ikram eden kebapçı, o anları sosyal medyada yayınladı.

Görüntüler ise oldukça tepki çekti.

MAHALLELİ TEPKİLİ
Dağyanı Mahallesi’nde oturan vatandaşlar da kilisede mangal partisi yapan kişilere tepki gösterdi. Kilisenin kazma kürek ve iş makineleriyle kaçak kazı yapanlarca harabeye çevrildiğini söyleyen mahalleli, tarihi yapının restore edilmesini istedi.

"PERİŞAN OLMUŞUZ"
Mahallede oturan Übeyit İnci, "Biz defineciler yüzünden perişan olmuşuz. Defineciler genelde gece saatlerinde kazıya geliyor. Biz kendi çabalarımızla bu kültürel mirası koruyoruz. Define arayanlar burayı maalesef harabeye çevirdi. Şimdi ise alkol almak isteyenler, kebap yapmak isteyenler buraya geliyor. Kilise yerleşim alanlarının uzağında olduğu için pek göremiyoruz." diye konuştu.


Kaynak: EnsonHaber

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
kilisede-mangal-yapan-kebapci


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık