![]() |
![]() |
![]() | #2244 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Üstteki üye tanışma mesajı atsa cevap atarmıydın ? Herkes Bir Şansı Hak Ettiği Gibi Bir Cevabıda Hak Eder . . .
__________________ Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . . |
| ![]() |
![]() | #2246 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Üstteki üye tanışma mesajı atsa cevap atarmıydın ? yani atarım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Aslen asabi, tercihen sempatik, şeklen kültürlü, mecburen duygusal... |
| ![]() |
![]() | #2249 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Üstteki üye tanışma mesajı atsa cevap atarmıydın ? Evet. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese |
| ![]() |
![]() | #2250 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Üstteki üye tanışma mesajı atsa cevap atarmıydın ? Atardım. Ne zamandır bende kendimle tanışmayı istiyordum zaten Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
atarmıydın, atsa, cevap, Üstteki |
Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 17 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Drama/ Tanışma oyunları/ Tanışma Oyunu – Örnek 5 | Tanem | Okul Öncesi Oyunlar | 0 | 23 Eylül 2021 10:45 |
Almanca Tanışma, Almanca Tanışma Diyalogları | Violent | Almanca | 0 | 25 Şubat 2014 20:37 |
ATSA Chat v1.0 - SiberTR Company :p | bLackStar | Bilgisayar Donanımı | 5 | 25 Ağustos 2005 18:00 |