IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Facebook Haberleri (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/)
-   -   Facebook Kendini İşte Böyle Savundu... (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/438425-facebook-kendini-iste-boyle-savundu.html)

System 24 Aralık 2011 23:07

Facebook Kendini İşte Böyle Savundu...
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Facebook kolları sıvadı, pek çok kullanıcıdan tepki alan son uygulamasını böyle savundu!

Kullanıcılar kullandıkları yazılım veya servislerde reklam görmekten nefret ederler; ancak aynı şekilde bu hizmetleri ücretli de kullanmak istemezler. Bu kısır döngü böyle uzayıp gider.

Facebook da ücretsiz kullanılabilen bir sosyal ağ portalı. Facebook'un sayfasını açtıysanız en tepedeki "About Ads" başlıklı Facebook'un yeni ilanını görmüşsünüzdür. "Facebook'un nasıl para kazandığını merak ediyor musunuz?" sorusunun yer aldığı duyuruda site, reklamlar konusunda kendini savunuyor. Bu adımın, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni reklam politikası sonrasında atılmış olması dikkat çekiyor.

Elbette burada yer alan duyuruya tıkladığınızda sponsor sayfalar ile reklamlar arasındaki farkı anlatan bir yazıyı görmeyi bekliyorsunuz. Ancak kullanıcıların büyük bir bölümü Facebook'un nasıl para kazandığıyla pek de ilgili değil ve siteyi Facebook'un en az müdahalesiyle kullanmak istiyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk