05 Mayıs 2022, 15:34 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kaburga Söğürmesi Yapılışı Malzemeler 1 kg koyun kaburga 1 çay bardağı su Tuz, pulbiber, karabiber Kaburga Söğürmesi Yapılışı KABURGAYI 7 cm uzunluğunda kesin. Tuz, pulbiber ve karabiberi karıştırıp kaburgaları bulayın ve kapaklı cam bir kabın içine yerleştirin. Üzerine suyu gezdirin ve kabın ağzını kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında bir buçuk saat pişirin | |
|
Etiketler |
kaburga söğürmesi yapılışı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kaburga Kırıkları | Numune | Sağlık Köşesi | 0 | 25 Şubat 2015 18:37 |
Kaburga dolması (mardin) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 17:02 |
Kaburga dolması (elazığ) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ekim 2010 16:07 |
Kuzu kaburga dolması | Lady | Dolma ve Sarmalar | 0 | 08 Nisan 2010 14:43 |