21 Nisan 2022, 19:02 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Çulluk kızartması tencerede Çulluk kızartması tencerede [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]6 adet çulluk 1 bardak su 150 gr tereyağı ( ½ çorba kaş.) Tuz,karabiber 1. Serince bir yerde 2-3 gün bekletildikten sonra, tüyleri yolunmuş ve tütsülenmiş (şekil 1-3)çulluğun gerilerinin alt kısımlarındaki boşluğu bir bıçakla kestikten sonra buradan içeriye parmak sokmak suretiyle hayvanların içlerini çıkarmalı, sonrada içleri çıkarılmış kuşları iyice yıkadıktan sonra üst ve içlerini tuzlamalı, biberlemeli ve bir tarafa bırakılmalı. 2. Sonra küçükçe bir tencereye; 7 silme çorba kaşığı sadeyağı yada margarini koyarak kızdırmalı sonra çullukları koyarak karıştırdıktan sora tencerenin kapağı kapatılır küçükçe ateşte arada bir karıştırılarak kuşların her yeri pembeleşinceye kadar kızartılır, sonra tencereye azar azar olmak üzere 1 bardak sıcak su ilave edilip iyice yumuşayıncaya kadar bunları 30-40 dakika ortadan az bir ateşte pişirmeli ve tencereden çıkararak bütün yada ortadan ikiye kesilmiş olarak tabağa yerleştirilir ve servis yapılır. Alıntı. | |
|
Etiketler |
çulluk kızartması tencerede |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karısını öldürdü ve tencerede pişirdi | Risque | Dünyadan Haberler | 13 | 22 Aralık 2019 15:50 |
Eşini öldürüp, tencerede pişirdi | Seth | Haber Arşivi | 0 | 07 Ekim 2014 22:40 |
Tencerede Fincan kek | AngeL | Pastalar | 0 | 06 Mayıs 2014 21:44 |
çulluk | KarakıZ | Hayvanlar Alemi | 0 | 03 Eylül 2011 15:37 |
Tencerede Fincan Keki | Ay | Tatlılar | 6 | 03 Ekim 2010 11:50 |