21 Nisan 2022, 18:59 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün MALZEMELER 1 adet sülün göğüs 1 adet sülün but 2 adet haşlanmış patates Arpacık soğanı Kıyılmış taze otlar (biberiye, kekik) Sos için : 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 adet küçük boy kuru soğan 1 adet boy kereviz 3 çorba kaşığı demi glass sos Kuru garnitür : Elma dilimi, patates cipsi HAZIRLANIŞI Sülün etini teflon tavada çevirerek, pişirin. Haşlanmış patateslerin kabuklarını soyun, iri parçalar halinde doğrayın. Çeşitli taze otlarla ve kabukları soyulmuş arpacık soğanlarıyla karıştırın. Çok az zeytinyağı ilavesiyle soteleyin. Bu arada başka bir kapta sosu hazırlayın. Blendırdan geçirilmiş kuru soğanı ve kerevizi, 1 çorba kaşığı elma sirkesi ve 3 çorba kaşığı demi glass sosla karıştırın. Çok kısık ateşte 5 dakika karıştırın. Patatesli karışımı servis tabağına alın. Üzerine teflon tavada pişirdiğiniz sülün etini yerleştirin. Etin üzerine sosu gezdirin. Karamelize elma dilimleri ve patates cipsiyle süsleyerek, servis yapın.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı. | |
|
Etiketler |
karamellize elmalı ve sotelenmiş sülün |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TELEFONUNUZDAN VARSA HEMEN SİLİN! | oMeN | Sosyal Ağlardan Son Haberler | 2 | 11 Mayıs 2019 16:41 |
Sotelenmiş ıspanaklı palamut | Amelia | Deniz Ürünleri | 0 | 01 Eylül 2014 16:16 |
Sotelenmiş Mor Havuç | Elysian | Salatalar Mezeler | 0 | 09 Mart 2014 08:55 |
Sülün Avında Kaç Numara Şok Kullanılır | Liaaa | Avcılık | 0 | 02 Mayıs 2012 01:40 |