21 Nisan 2022, 18:55 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Devekuşu Güveç Tarifi Malzemeler * 1 kg kemiksiz devekuşu eti, küp şeklinde doğranmış * 125 ml sirke * 6 orta boy kuru soğan, dilimlenmiş * 45 ml, zeytinyağı * tuz ve mümkünse taze çekilmiş kara biber * 15 ml biber sosu, kühne marka tercih * 30 ml domates püresi * 15 ml un Yapılışı Eti yumuşatın, üzerine sirke dökün ve en az 30 dk. terbiye edin.Baharatını kontrol edin. Güvecin en altına zeytinyağı içine bir sıra dilimlenmiş soğan dizin. Üzerine dilimlenmiş devekuşu etlerinden koyun ve bunların üzerine de bir sıra soğan daha dizin. Kühne biber sosunu, domates püresini ve unu bir kapta karıştırın ve ve güveçin en üst kısmına koyun. 140 º C de 2-3 saat boyunca veya etler pişinceye kadar fırında pişirin. İstenirse son 30 dk.da üzerine dilimlenmiş patates eklenebilir. Güveç kasesi ile servis yapılır | |
|
Etiketler |
devekuşu güveç tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hamsi Güveç Tarifi | PySSyCaT | Deniz Ürünleri | 0 | 21 Mart 2016 10:42 |
Karadeniz Usulü Güveç Tarifi | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 02:30 |
Kuzu Kaburgalı Patates Güveç Tarifi | oneofgirl | Et Yemekleri | 0 | 24 Temmuz 2013 19:30 |
Kemikli Güveç Tarifi Yapılışı | oneofgirl | Et Yemekleri | 0 | 24 Temmuz 2013 19:25 |
Levrek Güveç Tarifi Yapılışı | yoSun | Deniz Ürünleri | 0 | 28 Haziran 2012 10:16 |