![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | FIRIN AĞZI Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Fırın ağzı tarifi için malzemeler 1 kg kuzu pirzola 10 adet sivri biber 10 adet domates 2 baş sarımsak 150 g kuyruk yağı 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Fırın ağzı Nasıl Yapılır Domatesleri ve biberleri iri iri doğrayın. Sarımsakları ayıklayıp ikiye bölün. Pirzolaları tepsiye alın, üzerine tuz, karabiber ve zeytinyağını döküp karıştırın ve tepsiye dizin. Biber ve sarımsakları tepsiye serpiştirin. Etlerin üzerini domates dilimleriyle kaplayın. Domateslerin üzerine ince doğranmış kuyruk yağı ve tuz serpiştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında etler yumuşayana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
ağzı, agzi, etyemekleri, firin, fırın, tarifleri, yemek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |