03 Ekim 2014, 23:32 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Dana Buğulaması Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 kg süt danası( pirzola veya kol tarafı) 300 gr arpacık soğanı 1 demet dereotu 2 yemek kaşığı yağ 1/ 2 bardak su- tuz Tarif Eti kemikli olarak birer kişilik parçalara böldürün Ayıklanmış soğan, kıyılmış dereotu, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 kaşık yağ ve 1/ 2 bardak suyla ateşe koyun Kapağını sıkıca kapatın Eti 5 dakika kuvvetli, sonra kısık ateşte 45-50 dakika pişirin Pilavla servis yapın
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ | |
|
Etiketler |
buğulaması, dana |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yaprak buğulaması (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 26 Ekim 2010 16:33 |