30 Ağustos 2014, 05:00 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Güveçte Mantarlı Tavuk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 kg kuşbaşı tavuk göğsü 1 paket mantar 400 gram 3-4 tane orta boy domates Sıvıyağ - tereyağ Tuz Pul biber - kekik Kaşar peyniri rendesi Yapılışı; -Tencereye biraz tereyağ biraz sıvıyağ alıp eritelim. Tavukları ekleyip biraz pişirelim -Mantarları yıkayıp doğrayalım ve pişen tavuklarmızın üzerine ekleyelim. -Domateslerimizi rendeleyip yemeğimize ekleyelim ve kapağını kapatıp pişirmeye bırakalım -Bolca su vericektir suyunu çekmeye ve pişmeye başladığında tuzunu, pul biberini, kekiğini ilave edelim ve az suyu kalana kadar pişirip altını kapatalım. -Güveç kaplarına paylaştıralım veya büyük borcamdada yapabilirsiniz. -Rendelenmiş kaşar peynirini mantarlı tavujlarımızın üzerine ekletip önceden ısınmış 180 derece fırında kaşarlar eriyene kadar fırınlayalım yaklaşık 15-20 dakika kadar.. | |
|
Etiketler |
güveç, güveçte, güveçte mantarlı tavuk, mantar, mantarlı, tavuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çanakta Mantarlı Tavuk | Elysian | Tavuk Yemekleri | 0 | 23 Mart 2014 09:34 |
Güveçte Meyaneli Tavuk | Elysian | Tavuk Yemekleri | 0 | 08 Mart 2014 10:35 |
Güveçte Mantarlı Kaşarlı Karışık Et Sote | Letisya | Et Yemekleri | 0 | 18 Kasım 2013 00:19 |
Güveçte Mantarlı Pilav | Dilara | Makarnalar Pilavlar | 0 | 23 Nisan 2010 13:24 |
Güveçte Mantarlı Tavuklu Ispanak | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:50 |