10 Haziran 2014, 20:48 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Livinç Aşı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Genel Bilgiler Kategori : Etli Yemek Tarifleri Mutfak : Türk Mutfağı Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri Porsiyon : 6 Hazırlanma : 25 dk Malzemeler - 1 Su bardağı Aşurelik Buğday - 2 Yemek kaşığı Domates Salçası - 1 Kg Ispanak - 1 Adet Kuru Soğan - Yarım Kg Kuşbaşı Kuzu Eti - 0.33 ( 33/100 ) Su bardağı Nohut - 2 Yemek kaşığı Tereyağı - Kararında Tuz Hazırlanışı Nohut ve buğdayı bol suyla yıkayıp suyunu süzün. Ayrı tencerelere alıp su ekleyin. Bu şekilde bir gece bekletin. Ertesi günü suyunu süzüp hafifçe haşlayın. Eti geniş bir tencerede suyunu çekinceye kadar kavurun. Tereyağı ve küp doğradığınız soğanı ilave edip pişirmeye devam edin. Salça, nohut ve aşurelik buğdayı ekleyin. Tuz ile tatlandırın. Buğday, nohut ve et piştikten sonra iyice küçük kesilmiş ıspanakları ilave edin. Sıcak servis yapın. Alıntı | |
|
Etiketler |
aşı, livinç |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |