03 Ağustos 2013, 19:17 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Milföyde Biftek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 4 dilim biftek 5 tane kare milföy 4-5 mantar 1 sivri biber 2 çorba kaşığı doğranmış domates Tuz, karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı veya margarin Yapılışı Biftekleri yağsız tavada suyunu salıncaya kadar orta ateşte iki taraflı pişirin. Tuz serpip ve suyunu çekene kadar pişirmeye devam edin. Yıkayıp mantarları küçük küçük doğrayın. Bir tavada margarini eritip mantarları soteleyin. Sivri biberi ince doğrayıp ekleyin. Tuz karabiber ve domatesi ilave edip suyunu çekene kadar pişirin. Milföyleri merdane ile biraz açarak büyütün. Ortalarına 1 dilim biftek 1- 2 kaşık mantarlı karışım ekleyip bohça şeklinde sararak kapatın. Hamurun birleşme yeri altta kalacak şekilde tepsiye yerleştirin. Artan 1 milfoy hamurunu da, ucu şekilli hamur kesici ile yarım santimlik şeritler halinde kesin. Hamur bohçalarının üzerine çapraz olarak yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp önceden 200 derece de ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Haşlanmış taze patates ve havuç ile sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
biftek, milföyde |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Milföyde Mantarlı Karides | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2012 15:41 |
~ Biftek Mantarı. | Sametold | IF Ekstra | 0 | 08 Kasım 2010 16:13 |
Milföyde Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 2 | 04 Şubat 2010 15:53 |
Dereotlu Biftek | Kralice | Et Yemekleri | 1 | 13 Mart 2009 00:18 |