03 Ağustos 2013, 19:07 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Gerdan Eti Haşlama Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 5 parça gerdan eti 2 adet havuç 2 adet patates 1 adet iri boy soğan 7-8 adet karanfil Tuz, karabiber, kekik (arzuya göre) 2 adet defne yaprağı Sıcak su Yapılışı Eti tencereye aktarın. Kabuğu soyulmuş patates ile havucu ilave edin. Kabukları soyulmuş soğana karanfilleri batırın. Onu da ekleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Kekik ve defne yapraklarını ilave edin. Etlerin üzerini 2 parmak aşacak şekilde ekleyin. Basınçlı bir tencerede etler iyice yumuşayana kadar pişirin. Karanfilli soğanı, patatesi ve defne yapraklarını tencereden çıkarın. Dilerseniz diğer sebzeleri ve suyunu, üzerine bol maydanoz doğrayıp, etle birlikte servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
eti, gerdan, haşlama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Diyet Haşlama | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 24 Kasım 2012 23:05 |
Gerdan Baklava | Zen | Tatlılar | 0 | 07 Kasım 2012 21:59 |
Haşlama Turşu | Burce | Turşular | 0 | 17 Mayıs 2012 03:54 |
Kaysılı gerdan (hatay) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 06 Kasım 2010 09:10 |
Gerdan Haşlama | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 23:28 |