24 Temmuz 2013, 19:25 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kemikli Güveç Tarifi Yapılışı Malzemeler: Yarım adet koyun kaburgası 5 diş sarımsak 3 adet kuru soğan 4 adet sivri biber 4 adet domates 3 çorba kaşığı sıvıyağ 1,5 tatlı kaşığı tuz Yarım tatlı kaşığı karabiber Yapılışı: Kaburgalar iri doğranır. Diğer malzemeler de doğranır. Toprak güveve konur. Üzerine tuz, karabiber serpilir ve yağ gezdirilir. İyice karıştırılır. Kapağı sıkıca kapatılır. Hızlı ateşte 15 dakika pişirilir. Sonra 160 derece fırında 1,5 saat pişirilir. Sıcak olarak servise sunulur. | |
|
Etiketler |
güveç, kemikli, tarifi, yapılışı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Amerikan Mutfağı - Pirinçli Güveç Tarifi | Sevda | Dünya Mutfakları | 0 | 11 Nisan 2013 01:03 |
Bal Arısı Kek Tarifi Yapılışı | Sue | Kek Tarifleri | 0 | 03 Ağustos 2012 14:00 |
Levrek Güveç Tarifi Yapılışı | yoSun | Deniz Ürünleri | 0 | 28 Haziran 2012 10:16 |
Elmalı Kek Tarifi Yapılışı | AnqeL | Kek Tarifleri | 0 | 15 Mart 2012 17:13 |
Nuraniye Tarifi Yapılışı | AnqeL | Salatalar Mezeler | 0 | 23 Ocak 2012 01:39 |