22 Şubat 2013, 15:45 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Taflan kavurması ( resimli ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER: 1 kilo tuzlanmış taflan 2 adet soğan Yarım çay bardağı zeytinyağı Mantar ( arzuya göre ) YAPILIŞI: Taflanların çekirdeklerini çıkarın. Daha sonra tuzu çıkması için suya koyup bir müddet bekletin. Tuzu çıkan taflanları süzgeçe alın. Bir tencerede doğramış olduğunuz soğanları kavurun. Taflanları da ilave edip 5-6 dakika da birlikte kavurun | |
|
Etiketler |
Yok |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sac Kavurması - Kurban Bayramı ve Piktik Yemekleri.(Resimli) | Sevda | Et Yemekleri | 3 | 06 Kasım 2011 12:33 |
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 06 Kasım 2011 11:56 |