03 Şubat 2013, 12:08 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Jambon ve Tereyağlı Kuşkonmaz 1 kg Kuşkonmaz 1 tutam tuz 1 tutam şeker 80 gr tereyağ 400 gr jambon 1 kg küçük boy patates Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hazırlanışı 1. Kuşkonmazları soyun, diplerini kesin ve tuzlu suda 1 tutam şeker ve biraz tereyağı ile beraber kuşkonmazın kalınlıklarına göre 10 – 15 dakika kaynatın. 2. Kalan Tereyağını ufak bir tencerede orta ısıda eritin. Başka bir tencerede ufak patatesleri haşlayın. 3. Kuşkonmazı süzün, patateslerle beraber jambonu yuvarlayıp yanına koyun, büyük bir tabakta üzerine tereyağını dökerek servis edin. -alıntı- | |
|
Etiketler |
jambon, kuşkonmaz, tereyağlı, ve |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rüyada Jambon görmek | Zen | Rüya Tabirleri | 0 | 17 Kasım 2012 20:15 |
Tereyağlı Humus | N999 | Yemek Tarifleri | 0 | 07 Şubat 2012 23:18 |
Jambon ve peynirli tost | Sır | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 10 Kasım 2010 18:30 |
Tereyağlı Ekmek | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 26 Aralık 2009 05:05 |
Jambon Mezesi | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 22 Mart 2009 19:18 |