IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Ekim 2012, 20:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Roman Usulü Dana Saltimbocca





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MALZEMELER

•6 dana pirzola
•6 ince dilim yarım çapraz kesilmiş dana jambonu
•12 büyük taze adaçayı yaprakları
•deniz tuzu
•3 1/2 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı
•3 1/2 yemek kaşığı sek beyaz şarap

HAZIRLANIŞI

•Etleri streç film arasına koyup, et dövücü veya oklava ile çok ince olacak şekilde dövün.
•Et dilimlerinin üzerine kürdan ile bir adaçayı yaprağı ve jambon dilimini tutturun.
•Geniş bir kızartma tavasında tereyağını eritin. Yağ köpürmeye başladıktan sonra etleri jambon olan yüzleri aşağıya gelecek şekilde pişirmeye başlayın. 2 dakika pişirdikten sonra, diğer yüzünü çevirin ve 10 saniye de bu tarafını pişirin.
•Etleri pişirdikten sonra tavaya şarabı ekleyin ve üzerine bir yemek kaşığı su ekleyip kaynatın. Daha sonra bu sosu etlerin üzerine döküp servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla

Etiketler
dana, roman, saltimbocca, usulü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fransız Usulü Dana Ciğer Elysian Dünya Mutfakları 0 23 Mart 2014 08:57
Uzakdoğu Usulü Dana Şiş N999 Et Yemekleri 0 11 Şubat 2012 16:40
İtalyan Usulü Dana Ciğer Tarifi Sevda Et Yemekleri 0 22 Mart 2011 12:08
Dijon Usulü Dana Pirzolası YapraK Et Yemekleri 0 02 Şubat 2010 03:43