24 Ekim 2012, 20:34 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Roman Usulü Dana Saltimbocca Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER •6 dana pirzola •6 ince dilim yarım çapraz kesilmiş dana jambonu •12 büyük taze adaçayı yaprakları •deniz tuzu •3 1/2 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı •3 1/2 yemek kaşığı sek beyaz şarap HAZIRLANIŞI •Etleri streç film arasına koyup, et dövücü veya oklava ile çok ince olacak şekilde dövün. •Et dilimlerinin üzerine kürdan ile bir adaçayı yaprağı ve jambon dilimini tutturun. •Geniş bir kızartma tavasında tereyağını eritin. Yağ köpürmeye başladıktan sonra etleri jambon olan yüzleri aşağıya gelecek şekilde pişirmeye başlayın. 2 dakika pişirdikten sonra, diğer yüzünü çevirin ve 10 saniye de bu tarafını pişirin. •Etleri pişirdikten sonra tavaya şarabı ekleyin ve üzerine bir yemek kaşığı su ekleyip kaynatın. Daha sonra bu sosu etlerin üzerine döküp servis yapın. | |
|
Etiketler |
dana, roman, saltimbocca, usulü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fransız Usulü Dana Ciğer | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Mart 2014 08:57 |
Uzakdoğu Usulü Dana Şiş | N999 | Et Yemekleri | 0 | 11 Şubat 2012 16:40 |
İtalyan Usulü Dana Ciğer Tarifi | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2011 12:08 |
Dijon Usulü Dana Pirzolası | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:43 |