06 Eylül 2012, 18:07 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sebzeli Koyuneti Haşlama Malzemeler * 1 kg koyun eti (Kemikli parça et) * 3 Havuç * 4 patates * 1 Kereviz * 3 Soğ’an * 1 demet maydanoz * Tuz * 1 – 2 Limon suyu * 1 – 2 yumurta sarısı Sebzeli Koyuneti Haşlama tarifi Düdüklü tencerede 4 bardak su kaynatılır. Yıkanmış et konup köpükleri alınır. Küçük doğranmış havuç,kereviz ve dörde bölünmüş soğan,tuz konup kapağı kapatılır. Harlı ateşte,düdük sesi geldikten sonra hesap edilerek yarım saat pişirilir. Soğuyunca kapak açılır.Yumurta sarısı ve Limon suyu ile hazırlanmış terbiye ilâve edilir, Servis tabağına alınıp üzerine kıyılmış maydanoz serpilir.
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє , σmurgαlí durusα vє αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. | |
|
Etiketler |
haşlama, koyuneti, sebzeli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gerdan Eti Haşlama | oneofgirl | Et Yemekleri | 0 | 03 Ağustos 2013 19:07 |
Diyet Haşlama | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 24 Kasım 2012 23:05 |
Kahvaltı İçin Sebzeli Mücver - Oktay Usta Sebzeli Yemek Tarifleri | Liaaa | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mayıs 2012 17:09 |
Haşlama Turşu | Burce | Turşular | 0 | 17 Mayıs 2012 03:54 |
Gerdan Haşlama | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 23:28 |