06 Eylül 2012, 18:05 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kuzu Kapama Malzemeler 5-6 dilim kuzu kol (veya but) 1 adet kuru soğan 1 çay kaşığı kekik Yarım limon suyu Tuz Kuzu Kapama tarifi Parçalara ayrılmış kuzu kol tepsinin içine alınır. Yarım limonun suyuna kekik ve tuz atılıp karıştırılır. Bu karışım ile etler ovulur. Tepsinin bir kenarına 4′e bölünmüş soğan yerleştirilip alüminyum folyo ile tepsinin ağzı kapatılır. Su ilave edilmeden 180° fırında yaklaşık 1,5 saat pişirilir.
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє , σmurgαlí durusα vє αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. | |
|
Etiketler |
kapama, kuzu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kıvırcıklı Kuzu Kapama (4 Kişilik) | AnqeL | Et Yemekleri | 0 | 01 Kasım 2011 11:22 |
Kuzu İncik Kapama | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:15 |
Damla Sakızlı Kuzu İncik Kapama | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:40 |