03 Ağustos 2012, 17:33 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ciğer Taplama Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ciğer taplama malzemeleri 1 su bardağı esmer köftelik bulgur 150 gr kuzu ciğer 1 soğan Yarım demet maydanoz Taze reyhan Tuz Kırmızı toz biber Tereyağı Su Ciğer taplama hazırlanışı Ciğer taplama: Köftelik bulguru bol suyla yıkayıp suyunu süzün. Ciğeri robotta çekin. Bulgurun üzerine sıcak su gezdirin. Soğanı ince doğrayın. Soğana ince kıyılmış maydanoz, reyhan, tuz ve kırmızı toz biberi ilave edip yoğurun. Ciğeri ekleyin. 10 dakika daha yoğurun. Küçük yuvarlak köfteler hazırlayın. Suyu tencerede kaynatıp tuz ekleyin. Köfteleri bu suda 7-10 dakika haşlayın. Servis tabağına alın. Tereyağını ısıtıp köftelerin üzerine gezdirin. Dilerseniz kıyılmış maydanoz serpip servis yapın. Ciğer taplama artık hazır, afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
ciğer, taplama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ciğer Pate | Sarya | Et Yemekleri | 2 | 05 Mayıs 2022 15:42 |
Ciğer Mücveri | Seyra | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 20 Ekim 2014 23:29 |
Ciğer Dolması | Elysian | Dolma ve Sarmalar | 0 | 26 Şubat 2014 12:01 |
Ciğer köftesi (van) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 11:45 |
Ciğer Kebabı | Kralice | Kebaplar Köfteler | 1 | 12 Mart 2009 23:52 |