23 Nisan 2012, 03:54 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Mantarlı Saç Kavurma Malzeme Listesi 700 Gr. Biftek 1 Pk. Mantar 2 Soğan 3 Yeşil Biber 2 Çorba K. Tereyağı 5 Salkım Domates 1 Çorba K. Domates Salçası 3 Diş Sarımsak Sıvıyağ Tuz Kırmızı Pul Biber Karabiber Hazırlanışı: Saç tavasına sıvıyağı döküyoruz. Üzerine minik minik doğradığımız etleri ilave edip pişiriyoruz. Ayrı bir tavaya sıvıyağı ve tereyağı koyuyoruz. Mantarları ince ince doğrayıp sıvı yağda soteliyoruz. Biber, domates, sarımsak ve soğanları da doğrayıp mantarların üzerine ilave ediyoruz. Salça ve baharatlarını da ekleyip harcımızı kavuruyoruz. Kavrulan harcımızı etlerin üzerine ilave edip pişiriyoruz. Hazırlamış olduğumuz lavaşların içlerine harcımızı koyup rulo şeklinde sarıyoruz. | |
|
Etiketler |
kavurma, sac |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sac kavurma | Sarya | Et Yemekleri | 1 | 04 Ocak 2024 15:14 |
Piliç Kavurma | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 16:25 |