21 Nisan 2012, 05:54 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Etli Kapuska Malzemeler:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Etli Kapuska Tarifi: Öncelikle, lahanayı irice doğrayalım. Soğanı ayıklayıp, yemeklik doğrayalım orta boy bir tencereye alalım, sıvıyağı ilave edelim, küçük doğranmış eti katalım kavuralım. Daha sonra salçayı ilave edelim bir iki dakika kavurduktan sonra lahanayı ilave edelim. Yaklaşık 5-10 dakika lahanayla birlikte etleri kavuralım. Tuz ve pul biberini ilave edelim suyunu ayarlayalım (sıcak olmalı) pişmeye bırakalım. Afiyet olsun.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. | |
|
Etiketler |
etli, kapuska |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Etli Kapuska | Sarya | Yemek Tarifleri | 0 | 23 Aralık 2023 03:05 |
Vejetaryen Kapuska | Numune | Sebze Yemekleri | 0 | 05 Mart 2015 09:44 |
Yalancı Lahana Dolması ( Lahana Yemeği , Kapuska , Yalancı Dolma ) | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 13 Mayıs 2013 13:28 |
Barbunyalı Kapuska | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 18:33 |