26 Ocak 2012, 16:50 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Biftek Marengo (Amerikan usulü) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Biftek marengo (Amerikan usulü) MALZEMELERİ: Sigir filetosu (1 cm seritler halinde kesilmis) 1.2 kg Bitkisel yag 50 ml Sogan 150 gr Sarmisak Tuz Karabiber Sigir eti suyu 500 ml Hazir et sosu 25 ml Domates püresi 25 gr Dilimlenmis mantar 360 gr Misir unu 30 gr Taze krema 100 gr Pirinç 500 gr YAPILIŞI: Biftek filetosu seritlerini yagda kavurun. Kiyilmis soganlari ilave edin ve yari seffaf olana kadar kizartin. Kiyilmis sarmisak, tuz ve biber ilave edin. Et suyu, et sosu ve domates püresi ilave edin. Kaynatin ve orta ateste pisirin. Mantarlari ilave edin. Misir unuyla koyulastirin ve taze krema ilave edin. Pirinci tuzlu suda pisirin ve biftekle birlikte servis yapin. Alıntı | |
|
Etiketler |
amerikan, biftek, marengo, usulü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Portekiz Usulü Biftek | CORDON BLEU | Et Yemekleri | 1 | 15 Eylül 2022 16:31 |
Amerikan Usulü Biftek | Elysian | Et Yemekleri | 0 | 21 Nisan 2014 09:19 |
Köy Usulü Biftek Tarifi Yapılışı | oneofgirl | Et Yemekleri | 0 | 24 Temmuz 2013 19:28 |
Marul Yaprağına Sarılmış Tay Usulü Biftek | Zen | Et Yemekleri | 0 | 11 Kasım 2012 19:26 |