23 Nisan 2010, 12:37 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Somon Buğulama Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler, 500 gram somon fileto 3 adet domates 4 adet sivri biber 5 dal maydanoz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Damak tadınıza göre tuz Hazırlanışı, Domateslerin kabuklarını soyup orta kalınlıkta halka şeklinde doğrayın. Biberleri halka şeklinde doğrayın. Maydanozu incecik kıyın. Orta büyüklükte bir tavanın tabanını tamamen kaplayacak şekilde domates dilimlerini yerleştirin. Temizlenmiş somon filetoları domateslerin üzerine dizin. Balıkların üzerini domates, biber dilimleri ve maydanozla kaplayın. Zeytinyağını üzerinde gezdirin. Damak tadınıza göre tuzunu serpin. Kısık ateşte 15 dakika suyunu çekene kadar pişirin. Izgara sebzelerle servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
buğulama, somon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Levrek Buğulama | Elysian | Deniz Ürünleri | 0 | 23 Mart 2014 09:01 |
Palamut Buğulama | Flora | Deniz Ürünleri | 0 | 18 Temmuz 2013 23:04 |
Çipura Buğulama | Violent | Deniz Ürünleri | 0 | 21 Mayıs 2013 22:05 |
Sardalya Buğulama | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2012 15:43 |
buğulama tarifleri | Sır | Deniz Ürünleri | 0 | 03 Şubat 2011 11:19 |