23 Nisan 2010, 12:17 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Tavuk Şinitzel Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler, 2 büyük parça tavuk göğsü Damak tadınıza göre tuz, kırmızı toz biber Kızartmak için zeytinyağı Pane Harcı için, 1 su bardağı galeta unu 1 adet yumurta 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kekik Hazırlanışı, Tavuk etleri incecik olarak dövüp orta büyüklükte parçalara bölün. Tuz ve kırmızı toz biberle harmanlayın. Düz bir tabakta galeta unu ve baharatları karıştırın. Yumurtayı düz bir tabağa kırıp karıştırın. Tavaya az miktarda zeytinyağı alıp hafifçe ısıtın. Tavuk etlerini önce yumurtaya sonra pane harcına batırın. Tavaya alıp iki tarafını da kızartın. Afiyet olsun | |
|
Etiketler |
tavuk, Şinitzel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kadayıflı Şinitzel Tarifi | MarveL | Tavuk Yemekleri | 1 | 16 Haziran 2019 14:51 |
Bulgurlu Tavuk Şinitzel | oneofgirl | Tavuk Yemekleri | 0 | 29 Temmuz 2013 19:23 |
Şinitzel sandviç | Zen | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 01 Nisan 2012 22:37 |
Şinitzel - Tarifi | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2011 12:34 |
Şinitzel Sosu | yoSun | Soslar | 0 | 10 Kasım 2010 10:38 |