02 Şubat 2010, 03:47 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ispanaklı Biftek Nasıl Pişirilir Malzemeler 6 kişilik 2 dilim biftek 3-4 kök ıspanak 10 mantar 1 adet soğan 1 yemek kaşığı margarin 1 yemek kaşığı salça 1 yemek kaşığı rnde kaşar Tuz ve karabiber Tarifi: Ispanakları yıkayıp doğrayın.Soğan ve mantarlarıda ince nce kıyın.Margarinde önce soğanı kavurup mantarı ilave edin.Mantar suyunu çekmeye başlayınca ıspanakları ekleyin. Isanaklar suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Eti bir yere yayıp tuz ve karabiberi ekin.Hazırladığınızı ıspanaklı harcı içine yayın. Açılmaması için kürdanla tutturun.Tavada sıvıyağı ısıtıp ıspanaklı sarmaları çevirerek kızartın. Kürdanı çıkardığınız sarmaları fırın kabına alın.Üzerine sulandırılmış adaçayı dökün.200 derecede ısıtılmış fırında 30-35 dk. pişirin. Üzerlerine kaşar rendesi serpin.Kaşarlar kızarınca fırından alıp dilimleyerek servis yapın. | |
|
Etiketler |
biftek, ispanakli, ispanaklı, nasil, nasıl, pisirilir, pişirilir |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:16 |
Soslu Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 05:30 |
Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:46 |
Garnitürlü Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 26 Aralık 2009 04:57 |
Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 26 Eylül 2009 18:12 |