02 Şubat 2010, 03:42 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Dereotlu Yoğurtlu Kuzu Malzemesi 1,5 kg. süt kuzusu but eti 1 kaşık yağ 1 tatlı kaşığı tuz 2 baş soğan 1 çay bardağı su 2 demet dereotu 2 su bardağı yoğurt Tarifi İri kuşbaşı doğranan süt kuzusu butlarını yıkayıp yağla birlikte tencereye koyun. Soğanları soyun ve bütün olarak tencereye ekleyin; tuzunu serpin. Ortadan daha az ısıda, arada bir ıslatacak kadar sıcak su ko***** ve etler yumuşayıncaya değin 1-1,5 saat pişirin. Etler pişince, incecik kıydığınız dereotunu üzerine yayın; şöyle bir karıştırın. Yoğurdu iki-üç kaşık suyla iyice çırpın. Dilerseniz sarmısak katın ve sos kabında servis yapın. | |
|
Etiketler |
dereotlu, kuzu, yoĞurtlu, yogurtlu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kuzu Kulağı | Kuzu Kulağının Faydaları ve Zararları Nelerdir | Sarya | Alternatif Tıp | 1 | 27 Mayıs 2024 20:05 |
Limonlu ve Yoğurtlu Kuzu Gerdan Çorbası | mCx | Çorbalar | 0 | 26 Mart 2022 10:19 |
Dereotlu Söğüt Yaprağı Kuzu Ciğer Sote | Burce | Et Yemekleri | 0 | 27 Mart 2012 20:47 |
Kuzu Kulağı - Kuzu Kulağı Nedir- Kuzu Kulağı Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 18:33 |