11 Ocak 2010, 18:56 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Peynirli Biftek Nasıl Pişirilir Malzemeler: -8 biftek -200 gr. gravyer veya kaşar peyniri -2 kaşık tereyağ veya margarin -1 soğan, tuz ve karabiber Tarifi: 1- Soğan rendelenir. Suyu alınıp tuz ve karabiber atılır. Etler batırılıp ağız kapalı olarak bir gece buzdolabında dinlendirilir. 2- Peynir ve yağ bir tencereye konur. Kaynar su bulunan başka bir kabın üzerinde veya çok hafif ateşte eritilir. 3- Biftekler alevsiz kömür ateşinde veya elektrikli ızgarada pişirilir. Kurumaması için önce bir yüzleri sonra öteki tarafları pişirilir. 4- Sıcak sıcak üzerine erimiş peynir dökülür. Not: Yanına garnitür olarak sebze soteleri, patates tava ve pilav da konabilir. | |
|
Etiketler |
biftek, nasil, nasıl, peynirli, pisirilir, pişirilir |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:16 |
Milföyde Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 2 | 04 Şubat 2010 15:53 |
Soslu Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 05:30 |
Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:46 |
Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 26 Eylül 2009 18:12 |