26 Aralık 2009, 04:56 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Limon Soslu Bitkili Biftek Nasıl Pişirilir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. GEREKLİ MALZEMELER (4 Kişilik) * 400 gram biftek * 8 çorba kaşığı limon suyu * 1 çorba kaşığı bal * 2 çorba kaşığı diyet şekeri * 1 çay kaşığı zencefil * iki buçuk su bardağı su * 1 çorba kaşığı mısırunu * 1 çorba kaşığı su * 2 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz * 1 tutam kekik Yapılışı: 1 – Teflon tavayı ısıtın.Biftekleri içine yerleştirin.Yumuşayana ve rengi değişene dek arkalı önlü pişirin.Sonra tavadan çıkarın. 2 – Tavanın içine limon suyunu,balı,diyet şekerini,zencefili ve iki buçuk su bardağı suyu alın. Kaynamaya başladığında ateşi kısın.Bu şekilde yaklaşık 10 dakika kaynatın.Mısır unu ile 1 çorba kaşığı suyu blendırdan geçirin. 3 – Ayrı bir tavada koyulaşana dek kaynatın. Kekik ve maydanozu ilave edin.Sonra limon suyunun bulunduğı karışıma ekleyin. Sürekli karıştırarak, pişirin. Son olarak biftekler ekleyin.Biftekler piştikten sonra tavayı ateşten alın.Servis yapın. | |
|
Etiketler |
biftek, bitkili, limon, nasil, nasıl, pisirilir, pişirilir, soslu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:16 |
Soslu Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 05:30 |
Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:46 |
Biftek Nasıl Pişirilir | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 26 Eylül 2009 18:12 |