![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Yoğurtlu Etler Malzemeler 3 Çorba kaşığı zeytinyağı 500 gr kuşbaşı et 1 Adet yumurta 2 Su bardağı yoğurt 1 Çay kaşığı tuz 1 Çay kaşığı karabiber Hazırlanışı 3 Çorba kaşığı zeytinyağını tavaya alıp, kızdırın. Yarım kilo eti tavaya ilave edip, yağda kavurun. Dilediğiniz miktarda karabiber ve tuz ekleyin. Diğer tarafta yumurtayı tuzla çırpın. Daha sonra yoğurda ilave edip, iyice karıştırın. Orta boy bir fırın kabına etleri yayın. Üzerine yoğurtlu karışımı gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin. Pişen yemeği fırından aldığınızda üzerine karabiber serpip, dilerseniz sıcak pideyle servis yapın. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
etler, yoĞurtlu, yogurtlu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Etler Nasıl Terbiye Edilir? | Sarya | Merak Ettikleriniz | 2 | 28 Mart 2022 20:58 |
Evcil hayvanlara verilen çiğ etler patojen içeriyor! | Sanem | Evcil Hayvanlar | 0 | 17 Şubat 2018 14:46 |
Daha Leziz Etler | oneofgirl | Yemek Tarifleri | 0 | 22 Ağustos 2013 16:06 |