10 Nisan 2009, 06:15 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Narlı ve Bademli Et Narlı ve Bademli Et Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 1 kg (dana buttan kesilmiş) kuşbaşı et 5 soğan 5 diş sarımsak 1 su bardağı sıcak su 2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı 1 tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı pul biber 1 su bardağı nartanesi 1 su bardağı file badem 7-8 dal maydanoz 1 kase kızarmış patates Tuz, karabiber Malzemeler: Soğan ve sarımsakları temizleyip doğrayın. Maydanozun yarısını kıyın. Ayçiçeği yağını tencerede ısıtıp soğan ve sarımsağı soteleyin. Eti ekleyip suyunu salıp çekene kadar pişirin. Sıcak suyu üzerine döküp tencerenin kapağını kapatın ve etler yumuşayana kadar pişirin. Et suyunu çekmemişse kapağını açıp 5 dakika daha pişirin. Tuz, kekik, karabiber, nar taneleri, badem, kıyılmış maydanoz ve pul biberi ilave edip karıştırın. Ocaktan alın. Servis tabağına alıp maydanoz yapraklarıyla süsleyin. Kızarmış patatesle birlikte sıcak servis yapın. Alıntı. | |
|
Etiketler |
bademli, narli, narlı, ve |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Narlı maske | Ebru | Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri | 1 | 13 Mart 2016 13:22 |
Narlı Kanepeler | Elysian | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 08 Haziran 2014 10:13 |
Narlı cheesecake | Zen | Pastalar | 0 | 30 Ekim 2012 21:15 |
Narlı Limonata | Liaaa | İçkiler İçecekler | 0 | 20 Mayıs 2012 03:09 |
Narlı Mojito | Zen | İçkiler İçecekler | 5 | 07 Şubat 2012 21:11 |