22 Mart 2009, 23:42 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Maydonozlu Et Maydonozlu Et Malzemeler 500 gr Kusbasi Et 1 Çorba Kasigi Tereyagi 1 Adet Sogan 1/2 Demet Maydanoz 1/2 Su Bardagi Süt 1 Su Bardagi Misir Tuz , Karabiber Yemegin Yapilisi Eti sirkeli suda iyice yumusayana kadar haslayin. Tereyagini eritin. Sogani yemeklik dograyip, yagda kavurun. Haslanmis etleri de ilave edip, 1-2 kez çevirin. Tencereyi ocaktan alin. Maydanozlari yikayin. Yarim su bardagi sütle robottan geçirin. Etle karistirin. Firin tepsisine alin. Misiri ilave edin. Önceden isitilmis 200 dereceli firinda 5 dakika bekletin. Sicak olarak servis yapin. Alıntı. | |
|
Etiketler |
maydonozlu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Maydonozlu Mantı Tarifi | Elysian | Hamur İşleri | 0 | 25 Haziran 2014 10:33 |
Göz Altı Morlukları İçin Maydonozlu Maske Tarifi | Elysian | Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri | 0 | 04 Mayıs 2014 09:53 |