22 Mart 2009, 23:28 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Gerdan Haşlama Gerdan Haşlama 6 kişilik Malzemeler: 6 parça koyun gerdanı 6 patates 2 havuç 8 su bardağı sıcak su 2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı 1 soğan 10 gr tereyağı 1 defne yaprağı 1 limonun suyu Tuz, karabiber Hazırlanışı: Patatesleri soyup parizyen kaşıkla top şeklinde kesin. Havuçları temizleyip dilimleyin. Soğanı temizleyip kıyın. Et, ayçiçeği yağı ve kıyılmış soğanı bir tencereye alın. 2-3 dakika karıştırarak kavurun. Tuz, karabiber, defne yaprağı ve sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağını kapatın. 25 dakika kadar pişirin. Sırasıyla havuç ve patatesleri ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Limon suyu ve tereyağını ilave edin. Karıştırıp ocaktan alın. Sıcak servis yapın. Alıntı. | |
|
Etiketler |
gerdan, haslama, haşlama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İftara Kuzu Gerdan;) | Bora | Et Yemekleri | 4 | 01 Ağustos 2015 00:39 |
Gerdan Böreği | Elysian | Hamur İşleri | 0 | 03 Mayıs 2014 10:47 |
Gerdan Eti Haşlama | oneofgirl | Et Yemekleri | 0 | 03 Ağustos 2013 19:07 |
Gerdan Baklava | Zen | Tatlılar | 0 | 07 Kasım 2012 21:59 |
Kaysılı gerdan (hatay) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 06 Kasım 2010 09:10 |